Activiteiten

Wekelijkse terugkomende activiteiten

Iedere dinsdagmiddag is er een soosmiddag voor de leden. Hier kan je een kaartje leggen, gezellig met elkaar praten of zelf een activiteit doen. Voor deze middag zoeken we nog mensen die zelf een activiteit willen starten en begeleiden.

Om de twee weken hebben we op de woensdag een kien (bingo) namiddag. Hier mag iedereen aan deelnemen. Zowel jong als oud.

Jaarvergadering

In april houden we onze jaarvergadering met verkiezingen en de jaarlijkse mededelingen en verplichtingen. Daarna hebben we nog een geweldig gezellig samenzijn en lekker bijkletsen.

Jaarfeest

In juni organiseren we ons jaarfeest met zang, muziek en optredens van diverse bekende en minder bekende artiesten. Deze laatste krijgen bij ons de kans om zich te profileren en naar het publiek toe te laten zien wat ze kunnen. Het is er altijd een geweldige sfeer en een ontspannen avond.

Kerst- en Eindejaarsfeesten

In december hebben we ook nog een speciale kerstmiddag om de kerstsfeer en het kerstfeest en de eindejaarsfeesten in te zetten. Begin januari zijn we talrijk aanwezig met de ouderenbond en treden we op met het zangkoor tijdens de nieuwjaarsborrel van het BuurtNetwerk Veer Zien Malberg.

Uitroepen Prins of Prinses Carnaval

Jaarlijks houden we rond carnaval een spetterende carnavalsavond met het uitroepen van onze eigen carnavalsprins of carnavalsprinses. De CV de Mallebergers zijn hier voor ons een geweldige partner in daar we elk jaar gebruik mogen maken van de door hen super mooie versierde carnavalshoftempel. We ontvangen op deze avond diverse CV’s uit Maastricht en omgeving.